مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو بابت چک ضمانت

با سلام خدمت دوستان عزیز.
بنده یک فقره چک به مبلغ 50.000.000 تومان از بابت ضمانت حسن انجام کار به شرکتی خصوصی تحویل دادم که بعد از مدتی بدلیل اختلافات کاری این شرکت با طرح شکایت حقوقی مبنی بر وجه چک و تامین خواسته چک بنده را برگشت زد و برای خودروی شخصی بنده حکم توقیف سیستمی دریافت کرده. البته از نظر قراردادی بنده قصوری در تعهداتم نداشته ام و این موضوع براحتی قابل اثباته. لازم به ذکره نوبت جلسه دادگاه انتهای مهرماه در استانی دیگر است در حالی که خودم ساکن یه استان دیگرم ولی بخاطر نگرانی از بابت توقیف خودرو و همچنین هزینه های رفت و آمد به دادگاه استان دیگر و استرس های این مدت و مشورت با پدرم تصمیم به سازش گرفتم. متاسفانه از روزی که تصمیم سازش به شرکت ابلاغ شده هرروز مطالبات جدیدی برای بنده ارسال میکنن و از مطالبه 5.000.000 تومانی تا امروز به عدد 25.000.000 تومان رسیده اند !
سوال نهایی من این هست با توجه به اینکه اگر مورد توقیف خودرو پیش رو نباشد بنده از پیگیری دادگاه هیچ ترس و واهمه ای ندارم آیا امکان رفع توقیف خودرو وجود دارد؟ البته بجز راه حل واریز مبلغ چک یا معرفی مال دیگه چون اولا نه همچین پولی در دست دارم و دوما هیچ مال و وسیله دیگری هم ندارم و صرفا یک کارگر ساده هستم.
ممنون از همه دوستانی که وقت میزارن و راهنمایی میکنن.

پاسخ ها :

سونيا  كشاورز

سونيا كشاورز :

استان :

به عنوان خیانت در امانت شکایت مطرح نمایید