مشاوره حقوقی رایگان - خیانت زن به شوهر معتاد

سلام. من معتاد هستم ، مچ زنمو از طریق موبایل با تماس و پیامک با یک مرد متاهل گرفتم ، حالا سوالم اینه که
با این وجود که معتادم اگه برم شکایت کنم حکم قاضی چیست؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
برای اقامه شکوائیه رابطه نامشروع ، شما باید دلیل و مستندات داشته باشید
و در صورت ارائه دلیل و احراز و اثبات جرم ، زوجه محکوم خواهند شد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
رابطه نامشروع شما ارتباطی با اعتیاد شما ندارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ربطی ندارد اگر ادعای شما در رابطه با خیانت همسرتان اثبات شود تحت عنوان رابطه نامشروع قابل مجازات است

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

می توانید شکایت کنید به عنوان رابطه نامشروع اما نیاز به ادله قوی دارید مثل شهادت شهود،صورتجلسه پلیس،اماراتی مثل عکس و فیلم چرا که صرف چت مطابق رویه دادگاهها رابطه نامشروع تلقی نمیشود و مصادیق تعریف شده برای رابطه نامشروع فیزیکی است.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان رابطه نامشروع شکایت کنید و درخواست پرینت مکالمات و پیامک هارو بدهید

مجید حق شناس

جناب آقای مجید حق شناس :

سلام اعتیاد ارتباطی به خیانت ندارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام این موضوع ارتباطی به اعتیاد شما ندارد این یک رابطه نامشروع و مجازات آن میتواند شلاق و تحت شرایطی رنجم باشد  می توانید وکیل بگیرید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود معتادی شما تأثیر ندارد
هر یک احکام خاص خود را دارد
بدیهی است هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

خيانت جرم و مستوجب مجازات است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

باید با دلائل متقن اثبات گردد فارغ از محتوی صرف تماس و پیامک رابطه نامشروع محسوب نمی گردد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام مسائل خانواده باید بررسی جامع و دقیق شوند⚖⚖⚖