مشاوره حقوقی رایگان - بی اصالت بودن اتاق خودرو

سلام. یه پرشیا موتور زانتیا مدل84 داریم اتاقش مدل 99 و سفیده ولی توی مدارک ماشین نقره‌ای هستش اتاق سرقتی گذاشتن روش و الان توقیفه و پارکینگه میخواستم بدونم در چه شرایطی میتونم ماشین رو آزاد کنم و آیا میتونم براش اتاق قانونی بگیرم؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام گذاشتن اتاق سرقتی با گذاشتن اتاق به صورت قانونی خود متفاوت است مال مسروق ای که قابلیت مال کی هست ندارد اما می توانید به صورت قانونی برای مدارج آن اقدام نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله
شما باید ابتدا به راهنمایی و رانندگی مراجعه و با گرفتن نامه از راهنمایی و رانندگی به اداره آگاهی مراحعه نمایید
و باید ابتدا در مورد سرقتی بودن اتاق خودرو رسیدگی بشود تا سارق و فروشنده مال مسروقه مشخص گردد

و سپس باید با اجازه راهنمایی و رانندگی دوباره اتاق خودرو تعویض بشود و در برگ سبز خودرو ذکر گردد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
باید از طریق راهور اقدام کنید و بعد از تشکیل پرونده در آگاهی در خصوص اصالت اتاق خودرو تعیین تکلیف صورت گیرد

سعید باروح

جناب آقای سعید باروح :

چنانچه اتاق سرقتی باشد آزاد نخواهد شد

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی قبل از تعیین تکلیف پرونده سرقت امکان رفع توقیف خودرو نمی باشد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
باید دید تحت چه عناوینی توقیف شده است؟!

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اتاق خودرو شما اصالت ندارد و امکان آزاد سازی وجود ندارد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بدوا باید نسبت به اتاق سرقتی تعیین تکلیف گردد

سید علی موسوی تبار

جناب آقای سید علی موسوی تبار :

سلام وقت بخیر با توجه به اینکه مال مسروقه می باشد امکان رفع توقیف وجود ندارد

عباس بنائی

جناب آقای عباس بنائی :

سلام بر شما. ابتدا از اداره آگاهی پیگیری کنید که وضعیت سرقتی بودن مشخص شود.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بایددر کمیسیون راهنمایی و رانندکی تصمیم اتخاذ گردد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

با مراجعه به پلیس راهور سوال نمایید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

با اجازه و تعیین تکلیف دادگاه و شاکی و ذیحق احتمالی