مشاوره حقوقی رایگان - تصادف

سلام
هفته پیش یه ماشین دنده عقب زد به ماشین ما
مدارک همراهش نبود قبول کرد خسارت رو بده
فقط دفتر چه بیمه درمانی همراهش بود به ما داد به پلیس هم زنگ نزدیم بعد از یک هفته امروز فردا کردن نمیاد خسارت رو بده
آیا میشه شکایت کرد و خسارت رو گرفت؟

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله
بدوا درخواست تامین دلیل با جلب نظر کارشناس مربوطه نمایید تا خسارت تعیین شود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا تقاضای کروکی فرضی از دادن دست پلیس کنید و سپس شکایت کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بله تقاضای کروکی فرضی نمایید و متعاقب شکایت مطرح کنید

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

بله اول تقاضای ترسیم کروکی کنید و بابت خسارت از ایشان طرح دعوی نمایی

مجید حق شناس

جناب آقای مجید حق شناس :

سلام بله دادخواست دهید به شماره پلاک خودرو

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام اگر بتوانید مدرکی ارائه دهید که تصادف صورت گرفته است می توانید شکایت نمایید و الا اگر طرف مقابل شما انکار کند شما می بایست این موضوع را اثبات کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله بلافاصله شکایت نمایید

شما باید ابتدا دادخواست تامین دلیل را اقامه نمایید تا توسط کارشناس رسمی تمام معایب خودرو
و میزان خسارات مشخص گردد