مشاوره حقوقی رایگان - صوری بودن معامله

سلام
من چند ماه قبل دادخواست طلاق و اختلافات ماشینی رو که برای پدرم بود رو به ایشان انتقال دادم.در آن زمان با همسرم هیچ مشکلی نداشتم.آیا این جابجایی صوری حساب میشه و میتوانند اقدامی کنند؟

پاسخ ها :

زهراسالاری پور

سرکار خانم زهراسالاری پور :

سلام ودرود،هرانتقالی که درآن ،ثمن معامله جابجا نشود،ممکن است صوری تلقی شود.در رای وحدت رویه،فرار از دین،انتقال اموال پس از صدورحکم قطعی محکومیت راشامل میشود

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی اصل بر صحت معاملات می بتشد و ایشان در صورت ادعای صوری بودن مکلف به ارایه ادله می باشد و صرف انتقال به اقدام معامله صوری تلقی نمیگردد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

در صورت عدم رد و بدل شدن ثمن امکان اقدام در این خصوص می باشد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
خیر
انتقال بعد از صدور حکم محکومیت مالی ملاک است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده به نظر مشکلی پیش نمیاد.
اگر خودرو را پدرتان خریداری کرده باشد معامله صوری محسوب نمی شود.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در صورت عدم رد و بدل شدن ثمن امکان اقدام در این خصوص می باشد و میتواند انتقال را با اثبات صوری بودن باطل کند

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر در این معامله ثمنی جابجا نشده باشد ممکن است مورد اثبات معامله صوری قرار گیرد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اصل بر صحت معاملات است خلاف آن نیاز به ادله قوی دارد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
زوجه میتواند دادخواست ابطال اسناد انتقالی و ابطال انتقال سند رسمی به علت صوری بودن معامله را مطرح نماید ولی زوجه باید ادعای صوری بودن معامله را اثبات نماید

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
انتقال بابت چه بوده ؟ اگر برای فرار از دین باشد صوری تلقی میشود .

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام نیازمند بررسی دقیق است و جامع⚖⚖

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام انتقال شما قانونی بوده است اما اینکه سوری باشد یا خیر  بستگی به اوضواع حال دارد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اصل‌ بر صحت عقود است و آنچه نگاشته شده است مدعی فساد می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و