مشاوره حقوقی رایگان - اثبات زمان ضبط صدا

سلام بنده از اقایی به جرم کلاهبرداری و چک برگشتی شکایت کردم قبل از شکایت چک از طریق ثبت اقدام‌ کردم تنها ماشین این اقا رو که در فک رهن بود توقیف کردم بارها اعتراض کردن که رد شد چون حکم دادگاه نداشت حتی زمان مزایده هم اقدامی نکردن این حداقل دوسال طول کشید
ماشین رو مزایده گذاشتن بنده برداشتم سند هم به اسم خودم تنظیم شد
حالا بعد چند روز ابلاغیه اومد که برادرش از بنده شکایت کرده چون قولنامه دستی با ذکر تمامی موارد در دست داره که روز قبل توقیف از داداشش خریده من صبح همون رو چک رو برگشت زدم عصرش این اقا زنگ زد که چرا برگشت زدی من ماشینمو دارم میبرم تهران بفروشم از طریق ضبط مکالمه دو نفره تو گوشیم با ذکر تاریخ و ساعت وجود داره در صورت کارشناسی ایا قابل تشخیص زمان صدا؟ حالا من میتونم با استناد به این صدا که دقیق عصر روزیه که روز قبلش تاریخ قولنامشون خورده برا اثبات صوری بودن اقدام کنم؟ چه راهی جز این دارم؟

پاسخ ها :

خیام نیک آرا

جناب آقای خیام نیک آرا :

با سلام به نظر فایل صوتی قابل استناد نیست ولیکن میتواند مورد اقناع قاضی بعنوان قرائن صحت ادعا قرار بگیرد

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

فایل صوتی می تواند از امارات قضایی محسوب گردد ولی دلیل اثبات کننده مستقل نیست