مشاوره حقوقی رایگان - تبانی در بردن مال غیر

باسلام.ملکی رو بابت چک های برگشتی صاحب سند توقیف کردم.شخص ثالثی با ارائه دادخواست اعتراض ثالث اجرائی و الزام به تنظیم سند رسمی به طرفیت من و صاحب سند موفق به محکوم کردن من و صاحب سند شد و دادگاه بدوی و تجدید نظر، دفاعیات من مبنی بر جعل مبایعه نامه مقدم و یا صوری بودن معامله رو رد کردند..حالا من میتونم تحت عنوان تبانی برای بردن مال غیر بر علیه محکوم له پرونده حقوقی و صاحب سند در دادسرا اقدام کنم؟یا اینکه ادعای من مبنی بر صوری بودن معامله مقدم دیگه قابل پذیرش نیست و دادگاه کیفری موظف به تبعیت از رأی قطعی حقوقیه؟؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده به نظر شماست نتیجه ای نخواهد داشت.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام پرونده حقوقی در دادسرا رسیدگی نمی‌شود دادگاه حقوقی رسیدگی می‌نماید می‌بایست مدارک و مستندات داشته باشید