مشاوره حقوقی رایگان - واگذاری زمین به ازای خروج دام بصورت بلاشرط

با سلام. بنده زمینی را بصورت مشاع 1200 متر از 4000 متر خریدم که با استعلام از منابع ملی زمین ما به ازای خروج دام بصورت بلاشرط واگذار گردیده است مالک اصلی پیگیر صدور سند از منابع طبیعی و ثبت اسناد منطقه نیست .آیا میتوان با وکالتنامه فروش اقدام به اخذ سند کرد ؟ و اینکه برای تغییر کاربری این زمین چه کار میشه کرد

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

جهت پاسخ با توجه به گسترده بودن موضوع و سوال نیاز به بررسی مدارک می باشد