مشاوره حقوقی رایگان - متواری شدن راننده در تصادف

سلام علیکم،،بنده سه ماه پیش در خیابان یک موتور سوار بمن برخورد کرد و فرار کرد من به اورژانس تماس گرفتم و مرا به بیمارستان بردند که و بازو و دستم شکست که بستری شدم،با توجه به اینکه من هیچ مدرکی ندارم نه شاهد نه گزارش پلیس،و سه ماه هم از تصادف گذشته،،آیا امکان شکایت دارم ؟؟و چگونه ؟و چه چیزی برای اثبات نیاز است؟؟

پاسخ ها :

فريدون  طاهري

فريدون طاهري :

بله شما امکان شکایت دارید ودر صورت عدم شناسایی شخص متواری دیه شما از طریق صندوق خسارات بدنی پرداخت میشود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
می توانید دیه را از صندوق خسارات بدنی دریافت نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله می توانید شکایت کنید و دیه خود را از صندوق بیمه بگیرید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله میتوانید شکایت کنید و دیه شما از صندوق تامین خسارت های بدنی پرداخت میشود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بهتر از تقاضای کروکی فرضی کنید و اگر ثابت شود که طرف مقابل مقصر بوده میتواند شکایت کند و تقاضای دیه نماید که از صندوق خسارتهای بدنی دولت پرداخت میشود

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله باید مدارک داشته باشید و درخواست بازبینی دوربین بدهید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

باید کروکی از صحنه تصادف توسط کارشناس راهور تهیه شود .

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

بله شکایت ایراد صدمه بدنی غیر عمدی مطرح نمایید و درخواست ترسیم کروکی در همان شکایت تقاضا نمایید

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
شکایت خود را به ثبت برسانید و اگر در اطراف صحنه ی تصادف دوربین مداربسته است تقاضای بازبینی جهت شناسایی موتورسوار کنید . اگر شناسایی نشد خسارات شما از صندوق خسارات پرداخت خواهد شد .

مجید حق شناس

جناب آقای مجید حق شناس :

سلام اگر پلاک موتور سوار را دارید از طریق شکایت کیفری و اخذ کواهی پزشکی قانونی اقدام نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بله قابل شکایت است و پیگیری است اقدام نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بدون شاهد و مدرک امکان شکایت وجود ندارد.

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام بله از طریق صندوق خسارات بدنی دیه محاسبه و پرداخت مبگردد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

می توانید شکایت نمایید ودر صورت عدم شناسایی شخص متواری دیه شما از طریق صندوق خسارات بدنی پرداخت میشود