مشاوره حقوقی رایگان - فروش خودرو

سلام خسته نباشد خدا خیرتون بده برای راهنمایی هاتون
من یه ماشین داشتم که به صورت قولنامه ای به یه نفر فروختم که گویا اونم به یکی دیگه به گفته خودش فروخته
البته نه قولنامه ای ازش دیدم و نه صحت داشتنش رو تایید میکنم حالا نفر دومی که که ماشین رو خریده از من میخاد که وکالت برای سند و تعویض پلاک بهش بدم از اونجایی که من با نفر اول قولنامه نوشتم و از نفر اول پول گرفتم برای اینکه تو دردسر نیوفتم گفتم بهش که به شما وکالت نمیدم حالا به نظر اینا با هم هم دست هستند و مشکوک
بعد نفر اولی که خریده میگه برای اینکه هزینه انتقال سند کم بشه شما بزن به اسمه نفر دوم. حالا به نظر شما من میتونم مستقیم بزنم به اسم نفر دوم در حالی که هیچی ازش ندارم؟ در چه صورتی میتونم مستقیم به نفر دوم انتقال بدم؟ تشکر

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

شما با نفر اول که ماشین را فروخته اید صحبت کنید ودر صورت تایید او سند را به نام نفر سوم بزنید و اگر او پاسخگو نیست اظهارنامه به نفر اول بدهید

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام
ظهر قولنامه خودتان خریدار باید با دست خط خویش قید کند که ماشین را به نفر سوم انتقال داده و کلیه حقوق را به ایشان واگذار کرده و از شما به صورت مکتوب بخواهد که سند را به نام ثالث بزنید .