مشاوره حقوقی رایگان - درگیری یک زن با مرد

سلام به مشاورین عزیز
من شاگرد میوه فروشی هستم یک روز خانمی آمد گفت گوجه خراب داخل جعبه رو میبرم واسه مرغ هام منم گفتم یا باید پولش رو حساب کنی یا بزار سرجاش گوجه ها رو این خانوم امتناع کرد میخواست برداره منم گفتم خانوم بزار سرجاش اونم همون گوجه های له شده ریخت روی پام راهشو رفت منم هر چی صدا زدم توجه نکرد رفت منم گوجه له شده که بهم زده بود برداشتم از پشت زدمش نمیخواستم بهش بزنم میخواستم جلوی پاهاش بندازم که برگرده جوابم بده بعد این زنه امد انگورا و الو ها رو چپ کرد رفت جای پلیس و منو بردن کلانتری خلاصه ترسیده بودم نمیدونستم باید چیکار کنم چطور از خودم دفاع میکردم زنه میگفت شکایت میکنم من عین همین قضیه واسه پلیس گفتم حالا من باید چکار کنم لطفا راهنمایی کنید
چطور از خودم دفاع کنم؟و آیا منم میتونم علیه این خانم شکایت کنم؟

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

بله شما هم از آن خانم شکایت کنید

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
بله شماهم شکایت کنید وماجرا رو توضیح دهید اگرمغازه تان هم دوربین دارد فیلم دوربین راهم ارایه کنید