مشاوره حقوقی رایگان - محاسبه مبلغ درصد دیه

باسلام پدر بنده در سال 97 (مردادماه، ذی القعده) تصادف کرده و شش ماه طول درمان بهش دادن، و درصدهای اون به این ترتیب هستش.
ممنون میشم اگه محاسبه انجام بدید و بگید که (چقدر میشه مبلغ کل دیه)
1- یک درصد دیه کامل انسان بابت حارصه ساعد چپ آرنج راست
2- سه فقره سه هزارم دیه کامل انسان بابت سیاه شدگی ساعد چپ، بازوی راست و زانوی چپ
3-یک و نیم هزارم دیه کامل انسان بابت کبودی کتف راست
4- چهار درصد دیه کامل انسان بابت دامیه های خلف آهیانه راست
5- دوفقره چهار پنجم از یک پنجم از یک دوم دیه کامل انسان بابات شکستگی های ثلث تحتانی نازک نی ساق پای چپ و نازک نی ساق پا ثلث فوقانی
6- دوفقره چهار پنجم از یک سوم از یک دوم دیه کامل انسان بابت خردشدگی ثلث فوقانی و ثلث تحتانی استخوان درشت نی ساق پای چپ
7-شش درصد دیه کامل انسان بابت ارش آسیب نسوج نرم. ضمن اینکه پای پدر من از چهار نقطه شکسته شده و پلاتین کارگذاشته شده است آیا این شکستی ها در موارد بالا ذکر شده یا نه؟

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

اجرای احکام همان شعبه محاسبه میکند.