مشاوره حقوقی رایگان - اجیر کردن رمال

سلام فردی برای خانواده ما دوبار طلسم نوشته که برگه های طلسم پیش ماست اگر از کسی که طلسم نوشته و کسی که از رمال خواسته که بنویسه شکایت کنیم آیا اثبات میشه و اثری داره؟ ما فقط برگه های طلسم رو داریم

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

سلام
خودتان با عنوان کلاشی و دادستان تحت عنوان کلاهبرداری شکایت کند, موضوع را به معاون دادستان اعلام نمایید تا ایشان نیز شکایت را ضمیمه شکایت شما کنند