مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و شتم

سلام
من پارسال به خاطر ضربه ای که به چشمم وارد شد و شکستگی کاسه چشم راست داشتم و چون این شکستگی با گذشته یکسال خوب نشد و رفته رفته عوارض اون شروع شد پیگیر قضیه از طریق پزشکی قانونی شدم
پزشکی قانونی در رای اولیه هاشمه رو برای من به کار برد که بعدا پزشک پزشکی قانونی به عوارض چشم من مشکوک شد و من رو برای تاییدیه سلامت عصب حسی و حرکتی صورتم و همچنین دوبینی و تاری دید به پزشک معتمد خودش ارجاع داد
در نوار عصب پزشک تایید کرد که عصب حسی شاخه 5 صورتم در سمت راست دچار مشکل هست و دوبینی و تاری دید و همچنین بی حسی در ناحیه پلک پایین برای من تایید شد و با برررسی دوباره سی تی اسکن واژه هاشمه به منقله تغییر پیدا کرد
سه پزشک تو رفتگی چشم من و به علت عدم بهبود شکستگی کف اربیت و عوارض ناشی از اون تایید کردن

این خلاصه ای از پزشکی قانونی بود
سوالم اینکه با توجه به اینکه این ضربه از سمت شوهرم بوده و مکان ضربه به چشم من دقیقا زیر پلک پایین م هست ایشون در شورای حل اختلاف گفتن ضربه بر اثر برخورد کابینت بوده!!! که خب مدارک پزشکی من به حدی محکم هست که این طرف اصلا نمیتونه همچین ادعایی کنه

الان واسه دادگاه گفتن بحث زمان برای شما مطرح هست که بگین و ثابت کنین تحت سلطه این آقا بودین و با تهدید نتونستین درمورد این مسئله با کسی صحبت کنین

چقدر میتونم این مسئله تحت سلطه بودن و اثبات کنم؟
در ضمن شاهد هم دارم که همسرم گفتن پیش ایشون که من و زدن

ممنون

پاسخ ها :

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام اگر در زمان زندگی مشترک بوده قاعدتا برای دادگاه قابل پذیرش هست شما با ارائه شاهد میتونید اثبات کنید که در زمان زندگی مشترک و در منزل مشترک ضرب و شتم صورت گرفته