مشاوره حقوقی رایگان - تغییر اسم

سلام خوب هستین درباره تغییر اسم سوال داشتم پدرو مادرم منو ایلماه صدا میکنن ولی چون ارادت زیادیی ب عموم داشتن موقعی ک ب دنیا امدم عموم اسممو انتخاب کرد توی شناسنامه اسمم معصومه هست ولی بقیه ایلماه صدام میکنن ایا میتونم اسممو تغییر بدم ؟؟

پاسخ ها :

نازنین نبی زاده

سرکار خانم نازنین نبی زاده :

به ثبت احوال مراجعه کنین و درخواست بدین در شرح درخواست توضیحاتتون رو قید کنین در اسامی مذهبی امکان رد است

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

ببینید برای تغییر اسم، اسم مربوطه باید از اسامی تایید شده توسط ثبت احوال و دارای معنا و مفهوم زیبا باشد خصوصا تغییر اسم مذهبی به اسم دیگر. در هر صورت ابتدا از طریق ثبت احوال اقدام کنید در صورت مخالفت از طریق دادگاه با ارائه ادله محکمه پسند و استشهادیه و...

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا به ثبت احوال مراجعه کنید اگر موفق نشدید باید طرح دعوا نمائید احتمال موفقیت وجود دارد لیکن نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما و

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله
شما باید ابتدا در اداره ثبت درخواست تغییر نام را مطرح نمایید

و در صورت رد درخواست شما باید دادخواست تغییر نام را در دادگاه اقامه نمایید

و باید دلیل داشته باشید و

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله تحت چه شرایطی امکان پذیر است گرچه نتیجه قابل پیش بینی نیست اما یک سری موارد را حتماً باید در نظر بگیرید چون یکبار می توانید این اقدام را انجام دهید در صورت نیاز میتوانید تماس بگیرید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
تغییر عناوین مذهبی سخت و حتی نشدنی است
شما باید دادخواست تغییر نام تنظیم نمایید و بهتر است با یک وکیل مشورت کنید چون باید بتوانید نماینده ثبت احوال را قانع کنید که این موضوع آسانی نیست
در صورت تمایل با بنده تماس بگیرید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بدوا از طریق ثبت اقدام نمایید در صورت عدم نتیجه از دادگاه اقدام گردد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله میتوانید اقدام کنید اول از طریق اداره ثبت و اگر موافقت نشد دادگاه به شما رای میدهد