مشاوره حقوقی رایگان - تغییر نام

سلام من اسمم معصومه هست،20سالمه،کدوم یکی از اسم هارو میتونم بزارم،سیما،سارا،پگاه،ثنا

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
از طریق خودرا ثبت اسم خود را در ساماته ثبت وپیگیری نمایید

الهه دشتی

سرکار خانم الهه دشتی:

سلام نام مذهبی را تغییر نمیدهند تحت شرایطی که دلایل قانع کننده ای باشد و دفاع خوبی انجام شود شاید با ثنا بشود عوض کرد

میترا جوادپور

سرکار خانم میترا جوادپور :

درود ، بعضا تغییر اسامی مذهبی دشوار است و به راحتی قابل تغییر نیست .

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
ارتباطی با نام انتخابی ندارد با توجه به پرونده های تغییرنامی که داشتم باید دقیق انجام دهید در صورت نیاز تماس بگیرید

فریبا زینائی

سرکار خانم فریبا زینائی :

سلام وقت بخیر معمولا اسم ها مذهبی رو تغییر نمیدن .

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

سلام ابتدا به سامانه ثبت احوال مراجعه نمایید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما باید درخواست خود را به دادگاه مطرح نمایید

مینا احمدی

مینا احمدی :

با سلام
نام مذهبی در شرایط خاص قابل تغییر است جهت اطلاع و مشاوره از قسمت مشاوره تلفنی با من مینا احمدی تماس بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

با اسامی مذهبی انهم به ندرت ممکن است مورد قبول واقع شود

ذبيح الله سوري

جناب آقای ذبيح الله سوري :

سلام. اگر چه اسم شما بسیار مبارک و زیباترین اسما هست اما امکان تغییر اسم شما تحت شرایطی از طریق مجاری قانون امکانپذیر هست. انتخاب هر یک از نام های مد نظر بلامانع است

لیلا قیطاسی

سرکار خانم لیلا قیطاسی:

سلام،می بایست از طریق اداره ثبت احوال اقدام نمایید.ولی به جهت مذهبی بودن اسم شما ممکن است تغییر سخت باشد.ولی ممکن است.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

اسم مذهبی را به غیر مذهبی نمیتوان تغییر داد

ترمه پوراصغریان

ترمه پوراصغریان :

اسامی مذهبی قابل تغییر نیستند اما شما میتوانید به اداره ثبت احوال درخواست دهید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
تغییر نام بخصوص از مذهبی سخت می باشد از طریق دادگاه اقدام کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

از طریق ثبت احوال و در نهایت دادگاه اقدام کنید.

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

رویه دادگاهها این است که اسامی مذهبی رو تغییر نمیدهند اما مواردی هم وجود داشته که تغییر داده اند ابتدا به ثبت احوال درخواست بدید و سپس در دادگاه ، حتما با وکیل اقدام کنید

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

بستگی به این دارد که شما چگونه نظر دادگاه را اقناع نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از طرق مراجع قضایی اقدام کنید . هر کدام را انتخاب کنید مشکلی ندارد ولی باید بتوانید قاضی را مجاب کنید.

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

با سلام در صورتی که دادگاه با تغییر اسم شما موافقت نماید می توانید نام خود را تغییر دهید در غیر این صورت خیر

نسرین عصیانی خوزانی

نسرین عصیانی خوزانی :

هیچ کدوم از اسم ها منع قانونی نداره