مشاوره حقوقی رایگان - خیانت

باسلام
من همسرم 8ساله با زن های زیادی بهم خیانت میکنه تا اینکه 7ماه پیش فهمیدم یکی رو صیغه کرده ولی گفت که نمی تونه از اون زنه خلاص بشه بهش زمان بدم تا با اون تموم کنه من دوتا بچه کوچیک دارم ولی الان اون اصلا به منو بچه ها توجه نمیکنه الانم تو زندانه از اون جا بهم زنگ زده که به شماره حساب اون زنه پول واریز کنم من برای مدرک چند عکس دارم که تو مسافرت انداختن میخواستم بدونم اگه طلاق بگیرم بچه هام چی میشن میتونم حضانت اون ها رو بگیر مادر شوهر وپدر شوهرم نمی زارن بچه ها رو با خودم ببرم چیکار کنم

پاسخ ها :

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام بله میتوانید طلاق بگیرید و حضانت فرزندان تان را هم خودتان بر عهده بگیرید

حسین منصورخاکی

جناب آقای حسین منصورخاکی :

سلام وقت به خیر
حضانت فرزندان تا 7 سالگی با شماست و میتوانید باتوجه به سو رفتار ایشان و اینکه در زندان بسر میبرد نسبت به فرزندان بالای 7 سال نیز حکم حضانت از دادگاه اخذ نمایید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
با استفاده از همین زندان بودن همسرتان و مدارک دال بر خیانت ایشان می توانید جدا شوید و حضانت فرزندتان نیز به شما داده خواهد شد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و وقت بخیر با توجه به پیچیدگی های این موارد باید با دقت بیشتری بررسی شود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از این شرایط استفاده کنید و طلاق بگیرید و حضانت فرزندتان را بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اگر زوج بدون اجازه زوجه ازدواج مجدد نماید زوجه میتواند دادخواست طلاق اقامه نماید

و در مورد حضانت فرزندان هم دادگاه با توجه به مصلحت فرزند تصمیم خواهد گرفت

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

سن بچه ها را بیان کنید اصولا وقتی پدر در زندان هست حضانت با مادر است