مشاوره حقوقی رایگان - شکایت مجدد به قتل برادرم

2سال پیش برادرم بدست ماموران مواد مخدر دستگیر و در زير شکنجه فوت و با وجود جراحت بر سر صورت کبودی مچ دست پارگی چشم، خراشیدگی دور گردن شکم و خیلی آثار دیگه که قاصی قرار منع منع تعقیب نسبت به شكایت ما از دست ماموران مواد مخدر صادر کرد الان برای درخواست دیه چه کنم شكایت تحت چه عنوان بنویسم ایا نتیجه میگیریم لطفا کمکم کنید

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر در پرونده مواد مخدر محکوم شده‌اند و قرار منع تعقیب صادر شده میتواند دادخواست مطالبه دیه بر اساس مستندات گذشته نمایید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و وقت بخیر باید بررسی دقیق و جامعی انجام شود و سپاس می‌توان نظر داد⚖⚖

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله به دادسرای نظامی جهت پیگیری امور مربوطه مراجعه کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
برای دریافت دیه ، ابتدا باید علت قتل مشخص و محرز گردد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اسناد و مدارک شما جهت اظهار نظر دقیق حقوقی و ارائه راهکار مناسب قابل بررسی می باشد

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
نیاز به بررسی مدارک دارد . نظر پزشکی قانونی مهم است .

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

دادسراي نيروهاي مسلح مراجعه فرماييد

جواد قاسمی

جناب آقای جواد قاسمی :

سلام در صورت تمایل به اعطای وکالت تماس بگیرید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

قرار منع تعقیب در کدام پرونده صادر شده است؟

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام
پیگیری این موارد اصولا سخت و بینتیجه است

میتوانید ب دادسرای نظامی مجدد سکایت نمایبد وپس از روشن شدن علت قتل مطالبه دیه نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر رای قطعی شده با ارائه مدرک جدید و..می توانید اعاده دادرسی کنید.

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام باید علت فوت مشخص شود و رابطه علیت آن محرز گردد

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

تقاضای مطالبه دیه باید برای دادگاه مشخص شود علت فوت چه بوده حتی ممکن است مامور بعنوان دفاع مشروع این اقدام را انجام داده باشند

مجید حق شناس

جناب آقای مجید حق شناس :

سلام اگر یکبار رسیدگی شده است امکان رسیدگی مجدد میسر نیست مگر اینکه منع تعقیب به دلیل فقدان دلایل باشد که می توانید با ارایه دلایل جدید مجددا شکایت نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به صرف آنچه در سوال آمده است دیه نیز منتفی است
اسناد و مدارک مربوطه باید بررسی شود