مشاوره حقوقی رایگان - مجازات جعل کارت ملی

با سلام و احترام
ببخشید مجازات جعل مدارک هویتی مثل کارت ملی و گواهینامه (تغییر کد ملی و مشخصات درج شده و سوءاستفاده از کد ملی شخص دیگری برای فریب و کلاهبرداری از مردم) در قانون جمهوری اسلامی ایران چگونه است؟
ممنون از راهنمایی شما

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

تفاوتی نمی کند در هر صورت جعل است و یک جرم مطلق و مجازات آن زندان و جزای نقدی

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام جرم جعل و استفاده از شند مجعول متفاوت است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

حرم جعل و استفاده از سند مجهول میباشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
جرم جعل و استفاده از سند مجعول میباشد و مجازات حبس
و رد مال خواهید داشت

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

جعل و در صورت استفاده،استفاده از سند مجعول حبس و جزای نقدی است

عباس بنائی

جناب آقای عباس بنائی :

سلام بر شما. حبس و جزای نقدی

سعید باروح

جناب آقای سعید باروح :

هرکدام از موارد فوق مجازات جداگانه ای دارد
جعل و استفاده از سند مجعول تا هفت سال حبس
و کلاهبرداری با توجه به میزان آن از یکسال تا پانزده سال متغیر است

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
طبق قانون مجازات قابل مجازات است .

جواد قاسمی

جناب آقای جواد قاسمی :

سلام عکسبرداری از کارت شناسائی، اوراق هویت شخصی و مدارک دولتی و عمومی و سایر مدارک مشابه در صورتی که موجب اشتباه با ‌اصل شود باید ممهور به مهر یا علامتی باشد که نشان دهد آن مدارک رونوشت یا عکس میباشد، در غیر این صورت عمل فوق جعل محسوب می شود‌ و تهیه‌کنندگان اینگونه مدارک و استفاده‌کنندگان از آنها بجای اصلی عالماً عامداً علاوه بر جبران خسارت به حبس از شش ماه تا دو سال و یا به سه تا‌دوازده میلیون ریال جزای نقدی محکوم خواهند شد.
هر یک از کارمندان و مسوولان دولتی که در اجرای وظیفه خود در احکام و تقریرات و نوشته‌ها و اسناد و سجلات و دفاتر و غیر آنها از‌ نوشته‌ها و اوراق رسمی تزویر کند اعم از این که امضاء یا مهری را ساخته یا امضاء یا مهر یا خطوط را تحریف کرده یا کلمه‌ای الحاق کند یا اسامی اشخاص را تغییر دهد علاوه بر مجازات‌های اداری و جبران خسارت وارده به حبس از یک تا پنج سال یا به پرداخت شش تا سی میلیون ریال جزای نقدی‌محکوم خواهد شد. اشخاصی که کارمند یا مسؤول دولتی نیستند هر گاه مرتکب یکی از جرایم مذکور در ماده قبل شوند علاوه بر جبران خسارت وارده به‌حبس از شش ماه تا سه سال یا سه تا هیجده میلیون ریال جزای نقدی محکوم خواهند شد.

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام
ابن دو مورد دو جرم متفاوت است اما هر دو دارای حبس تعزیری از 6 ماه تا سهسال و جزای نقدی و در برخی موارد با تـجه ب نظر دادگاه محرومیت ها در نظر گرفته میشود

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام جعل استفاده از سند مجعول و سو استفاده از اوراق هویتی عناوین دعوای شما میباشد و باتوجه به دلایل شما هر کدام قابل اثبات خواهد بود

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

جعل و استفاده از سند مجعول هر دو جرم هستند

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی حبس و جزای نقدی

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

جعل در سند رسمی است و ماده قانونی مستقل دارد حبس

نازنین نبی زاده

سرکار خانم نازنین نبی زاده :

مواردی که گفتین شامل جعل و استفاده از سند مجعول و کلاهبرداری اگه باشه مقدار جرم شدید رو در نظر میگیرن و همون مقدار زندان و جزای نقدی داره