مشاوره حقوقی رایگان - سوال در مورد خانه وراثی

ما 3برادر و یک خواهر هستیم پدر بنده در سال 94 فوت کرد. که حدود 72سال داشت ولی 5سال قبل از فوت یک خانه سند دار را به نام مادرمان کرده بود ( در سن 65سالگی
حالا یکی از برادرانمان اصرار به فروش ملک و تقسیم خانه دارد و مرتبا دعوا و بحث در خانه میکند البته ما با نظر او موافق نیستیم و قصد فروش را نداریم.
حال سوال من اینه که ایا او میتواند بر علیه مادرمان شکایت کند برای تغییر در جهت خانه ای که پدر قبل از فوتش به نام مادرمان زده
و اینکه مادرمان ایا میتواند بر علیه او به جهت ازار و اذیت شکایت کند (برادرم به همراه مادرمان در خانه که به نام مادرمان هست با هم زندگی میکنند
و ایا مادرمان میتواند با چه عنوانی در دادگاه بر علیه او شکایت کند
ممنون از وقتی که برای پاسخ به سوال من میزارید

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اگر ملک بنام مادرتان هست ایشان حق اجبار وی به فروش را ندارند.