مشاوره حقوقی رایگان - ارثیه

با سلام
پدر همسر من چند روز پیش از مرگشون دو تا ملک یکی در تهران و یکی در شمال رو که هر دو قولنامه ای هست و فاقد سند هست از طریق بنگاه به نام مادر همسرم (یعنی همسرشون) کردند ، الان برادرهای همسرم فهمیدن و میخوان شکایت کنند و ما خیلی نگرانیم ، با توجه به اینکه الان قولنامه ها به نام مادر همسرمه ایا اعتبار داره ؟ در ضمن پدر همسرم ماشینش رو هم در یه وصیتنانه از این اماده ها به نام مادر شوهرم کردند و امضا و انگشت زدند ولی همسرم نگرانه که نکنه برادرهاش بخوان ادعای ارث کنند و مادرش بی خانه بشه ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. در مورد اول اگر امضاء متوفی در قولنامه ها صحیح باشد . به نظر مشکلی نیست اما باید بدانید شکایت برادرها برای چیست و با چه عنوانی و سپس مادر شوهر شما باید از آن دفاع نماید . در مورد دوم اگر وصیت نامه عادی است مادر شوهرتان می تواند در صورت اعتراض برادرشوهرتان دادخواست تنفیذ وصیت نامه را به دادگاه محل تقدیم نماید .