مشاوره حقوقی رایگان - نحوه گرفتن حق از یکی از ورثه پدربزرگ

باسلام و احترام
پدر بزرگ مادریم در سال 1342 مرحوم شدند ایشان برروی زمین های ارباب در روستا کار میکردند، از ایشان دو پسر و سه دختر و یک همسر باقی مانده، یک پسر و دو دختر از همسر اول و یک پسر کر و لال و یک دختر از همسر دومشان می باشد، متأسفانه پسر بزرگ که در هنگام فوت پدرشان ساکن تهران هم بوده از موقعیت سوءاستفاده نموده و نام خودش را بعنوان رعیت ارباب روستا به نماینده دولت وقت برای صدور سند تقسیمات اراضی اعلام مینماید و در سال 1352 سند به نام ایشان صادر می گردد، لازم به توضیح است که ما سند دست نویس داریم که ثابت میکند که ایشان زمینهای پدربزرگم را از طرف خود و برادر کوچکش سه سال به دو نفر از اهالی روستا اجاره داده است و همچنین دو عدد استشهاد محلی داریم که ثابت میکند پدر بزرگ ما تا زمان فوت برروی این زمین ها کار می کرده و همچنین سند دست نویس در اختیار داریم که برادر بزرگ مبلغی را بعنوان خرید این زمین‌ها در سال 1358 در اختیار مادر بزرگم قرار داده، لازم به ذکر است که برادر بزرگ در سال 1367 مرحوم شده است و فرزندانش هیچ حقی را برای عمه ها و عمویشان که در قید حیات هستند قائل نیستند.
لطفاً راهنمایی بفرمایید چطور میتوانیم حقوق بقیه وراث را زنده نماییم
باتشکر

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام با توجه به توضیحاتتون امکان اینکه به حق و حقوقتون برسین خیلی زیاده مدارکتون رو جهت ملاحظه و راهنمایی حضورا نزد وکیل مجرب ببیرن . حتما نتیجه خواهید گرفت