مشاوره حقوقی رایگان - تعویض پلاک به نام همسر

با سلام ماشینی که خریدم وکالتنامه تعویض پلاک بنام من است ولی میخواهم بنام همسرم کنم آیا باید وکالتنامه دیگری بنام همسرم بگیرم یا باهمین وکالتنامه که هنوز اعتبار دارد میتوانم این کار را بکنم

پاسخ ها :

سید علی موسوی تبار

جناب آقای سید علی موسوی تبار :

سلام وقت بخیر ، با این وکالت نامه ای که اعتبار دارد میتوانید در مراکز تعویض پلاک ، خودرو را به نام همسرتان منتقل کنید.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

برای تعویض پلاک بله اما برای انتقال مالکیت خیر

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید وکالت تعویض پلاک به نام همسرتان باشد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
باید وکالت نامه دیگری بنام ایشان اخذ نمایید

جواد قاسمی

جناب آقای جواد قاسمی :

سلام اگر در وکالتنامه قید شده به نام خودتان یا هر شخص حقیقی یا حقوقی دیگیری می توانید باهمان وکالتنامه به نام همسرتان بزنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بستگی به متن وکالت‌نامه دارد اگر در وکالتنامه قید شده به نام خودتان یا هر شخص حقیقی یا حقوقی دیگیری

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

اگر حق تفویض وکالت دارید و مهلت آن باقی است بله میتوانید به نام ایشان تعویض پلاک کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

بله تعویض پلاک امکان دارد به شرطی که در وکالتنامه اجازه داشته باشید

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
اگر در وکالت نامه ذکر و این حق به شما داده شده که به نام دیگری انتقال دهید نیاز به وکالت نامه ی جدید نیست .

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با توجه ب جزییات وکالت مامه در صورتی ک صرفا شخص خودتان را نوشته خیر ولی در صورتی به صورت تام است میتوانبد با همین وکالت نامه ب همسرتان انتقال دهید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

مشکلی ندار اگر در وکالتنامه این اختیار را داشته باشید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بسته به اختیارات وکالتنامه دارد چنانجه اختیار اننقال و... دارید می توانید اقدام کنید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

باید تفویض وکالت صورت بگیرد. یعنی وکالت دیگری تنظیم شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خیر نیازی به اخذ وکالت نامه جدید نمی باشد اما وکالت نامه خود را نگاه کنید اگر در متن آن حق انتقال به غیر را دارید می توانید به هر شخصی که تمایل دارید آن را منتقل کنید

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی درصورتی که در متن اختیار انتقال به غیر داشته بتشید خیر نیاز به تفویض وکالت نمی یاشد

مجید حق شناس

جناب آقای مجید حق شناس :

سلام اگر در وکالتنامه شما اختیار حق توکیل به غیر ذکر شده است به همسر خود وکالت دهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بستگی به حدود اختیارات وکالتنامه مربوطه دارد

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

اگر اختیار دارید باید وکالت به نام ایشان تنظیم نمایید

نازنین نبی زاده

سرکار خانم نازنین نبی زاده :

سلام وقت بخیر بستگی ب وکالت نامه داره و اگر حق تفویض دارین تفویض وکالت انجام بدین