مشاوره حقوقی رایگان - تعویض خودرو یا دریافت خسارت

سلام وقت بخیر
بنده بعد از 3 ماه ثبت نام ، یک کوییک معمولی با کارکرد 39 کیلومتر از نمایندگی دریافت کردم.
موقع تحویل گرفتن یک سری مشکلات داشتم ، گفتم ، آنها هم گفتن شرکت هرچی داشته باشه میندازه و ماشین ( فرمون پراید دستگیره های داخلی درب ها مثل پراید هست )
18 ابان تحویل گرفتم، بعد از ظهر خواستم برم بنزین بزنم ، از اگزوز ماشین دود شدید سفید اومد ، فرداش بردم نمایندگی، دستگاه زد گفت درست شد.
فرداش روشن کردم دوباره دود میکرد ، زنگ زدم امداد خودرو و ...
خلاصه با کلی داستان بالاخره 22 آبان ماشین رو با یک کش بردم نمایندگی، بعد از یک هفته گفتن مشکل از ecu ، درخواست قطعه کردن، هنوز ندادن.
از 22 آبان تا الان که 7 آذر شده، هنوز هیچ خبری از ماشین ما نیست.
شکایت کنم ماشین رو عوض میکنن یا پول خواب باید بگیرم.
ممنون میشم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل دارد تا اظهار نظر دقیقی به توان کرد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
می توانید پیگیری کنید و ضرر و زیان و ما به تفاوت به شما تعلق می گیرد
در خصوص خواب خیر به شما تعلق نمی گیرد خسارت خواب تنها مختص خودروهایی است که بعنوان تاکسی و باربری و غیره است

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و وقت بخیر سوال شما چندین بخش حقوقی است که باید تک تک بررسی شود ⚖⚖

جواد قاسمی

جناب آقای جواد قاسمی :

سلام اظهارنامه بفرستید و بعد دادخواست الزام به تحویل مبیع سالم بدهید

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
میتوانید به سازمان حمایت از مصرف کنندگان شکایت نمایید . خسارات قابل مطالبه است .

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام ابتدا اظهارنامه بفرستید و سپس با ثبت دادخواست تقاضای مابه التفاوت و حسارت را داشته باشید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام دادخواست صحیح الزام به تحویل ماشین سالم دیگر است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله قابل مطالبه که می باشد چرا که این مدت زمان مشخصی با آن هزینه زندگی خود را تامین کند به طبع دچار مشکل میشود میتوانید پیگیری کنید

مجید حق شناس

جناب آقای مجید حق شناس :

سلام بابت خسارات وارد شده مطالبه خسارت نمایید

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی بله نسبت به هردو خواسته می توانید اقدام قانونی انجام دهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق شرکت سایپا با عنایت به بخشنامه آن شرکت اقدامات لازمه را به انجام برسانید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اصولا در صورتیکه طبق قرارداداقدام ننمایند می توانید خواب خودرو را دریافت نمایید
یا می توانید الزام به تحویل خودرو وفق قرارداد و مطالبه خسارت را مطرح نماید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اول برای شرکت سایپا اظهارنامه برای تعویض خودرو ارسال کن اگر تعویض نکردند دادخواست جبران ضرر وزیان بده