مشاوره حقوقی رایگان - احضار تلفنی به دادسرا بدون گفتن ساعت یا شعبه مشخص

سلام وقت بخیر، با من از طریق شماره موبایلم، تماس گرفتن و بدون هیچ توضیحی گفتن که فردا با ضامن بیا دادسرا، پرسیدم بابت چی، گفتن گزارش شده بعد از تعهد تو فضای مجازی فعالیت میکنید (در حالی که فعالیتی سیاسی من نکردم بعد تعهد). رفتم دادسرا نگهبانی راه ندادن و گفتن ثنا ثبت نام کن بعد بیا.
یکم پرس و جو کردم از آشنایان گفتن که بدون احضاریه کتبی نرو حتما کلاهبرداری هستش. ممنون میشم راهنمایی کنید چیکار باید کنم من؟ نه می‌دونم کجا برم کی برم، دوباره هم زنگ میزنم شخص دیگه ای جواب میده و از موضوع مطلع نیست و میگه به شعبه مربوط به خودم مراجعه کنم!
درضمن ممنون میشم توضیح بدید چه ضامنی منظورشونه، هر شخصی میشه؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اگر ثنا ثبت نام کرده اید منتظر ابلاغ باشید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید حضوراً از مرجع مربوطه پیگیری نمایید

محمدسعید بالینی

محمدسعید بالینی :

باسلام و احترام. نیاز نیست بری، علیه ات پرونده سازی میشه. بذار بت ابلاغ کنند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
سامانه ثنا ثبت‌نام کنید و حضورا موضوع را پیگیری کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
سامانه ثنا ثبت نام نمایید و حضورا به شعبه مراجعه نمایید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام به قسمت اطلاع رسانی سامانه عدل ایران مراجعه کنید ببینید پرونده ای برای شما تشکیل شده بدون احضاریه نروید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
احضار تلفنی وجود ندارد و همه ابلاغها از طریق سایت عدلیران است.

مریم گنجی

مریم گنجی :

درود
ثنا ثبت نام کنید و منتظر ابلاغ از طریق پیامک باشید ابلاغیه تلفنی نداریم باید از طریق عدل ایران به شما ابلاغ شود برای حضور یا جهت هرکاری

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

اگر ضامن گفته اند منظور کفیل است ، کارمند دولت یا کاسب با جواز کسب ،

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

ثنا ثبت نام کنید و منتظر بمونید تا ابلاغ برای شما بیاید و یا به واحد رایانه دادسرای مربوطه مراجعه و با دادن کد ملی اطلاعی دقیق از شعبه مربوطه پیدا کنید

مریم یزدان بین

سرکار خانم مریم یزدان بین :

احضاریه تلفنی نداریم و باید یا به صورت فیزیکی بیاد یا از طریق سامانه ثنا.