مشاوره حقوقی رایگان - ابطال گواهی وکالت بلاعزل

باسلام و تشکر از لطف کارشناسان و حقوقدانان عزیز.
سوال. وکالت بلاعزل شخصی که فوت شده بعدازفوت او باطل می‌شود یانه؟
حالا شخصی با همان وکالت بلاعزل شخص متوفی سندی را بنام خوش بزند. آیا می‌شود علیه همان سند دادخواست ابطال سند زد؟
با تشکر از راهنمایی شما بزرگواران

پاسخ ها :

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی بله وکالت با فوت احد از طرفین باطل می گردد و معاملات وکیل بدون سمت غیر نافذ و قابل ابطال می باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با فوت وکالت‌نامه منفسخ می شود و اگر بعد از انفساخ انتقال انجام شود در این صورت معامله نیز باطل است.
می توانید دادخواست ابطال معامله بدهید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
هر گونه وکالتی بعد از فوت احد طرفین چه وکالت دهنده و چه وکالت گیرنده باطل می شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله وکالتنامه با فوت وکیل یا موکل باطل میشود

بله حتما سند مالکیت قابل ابطال است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام وکالت از هر نوعی که باشد با فوت و جنون از بین میرود  و اعتبار خود را از دست میدهد و انتقال‌های بعد از آن نیز قابل ابطال  است