مشاوره حقوقی رایگان - وکالت بلاعزل

سلام. مادرشوهرم چندسال قبل فوتش وکالتنامه که از برادرشوهر دیگه م داشت به اسم برادرشوهر بزرگم زد سه ماه هست برادرشوهر بزرگم فوت شده ایا وکالتنامه بردارشوهرم هم باطل شده است؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله در صورت فوت وکالت‌نامه باطل می شود.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود وکالت با فوت منتفی و منفسخ می‌شود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به اینکه وکالت تفویض شده به برادر شوهر بزرگتر صورت گرفته به نوعی رابطه وکالتی بین برادر شوهر بزرگ با موکل اولیه برقرار شده ولذا حسب قانون با فوت احداز طرفین وکالت بلا اعتبار میگردد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

وکالت با فوت منتفی و منفسخ می‌شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله
وکالت نامه با فوت یا ‌حجر وکیل یا موکل باطل خواهد شد