مشاوره حقوقی رایگان - چگونه پولم را پس بگیرم

سلام
سه سال پیش مبلغ 15 میلیون به شخصی که شرکتی اقتصادی داشت دادم که برایم نمایندگی بیمه بگیرد متاسفانه نه تنها نتوانست نمایندگی بگیره بلکه در طول یک سال گذشته که مبلغ 15 را خواستم که عودت دهد هی امروز و فردا میکنه چگونه و با چه نوع شکایتی میتونم هم اصل و هم تاخیر و تادیه و سود از طرف بگیرم البته بابت این مبلغ چند فقره سفته معادل ان پول داده که بغیر از امضاعش روی سفته ها هیچ چیز دیگری نوشته نشده قبلا از مشاوره تون سپاسگزارم

پاسخ ها :

یک وکیل

با توجه به مبلغ باید به شورای حل اختلاف مراجعه و طرح دعوا کنید .

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

مطالبه طلب در شورای حل اختلاف