مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم ارث

سلام
پدرم 40 سال پیش چند هکتار زمین به صورت دست نویس خریده بود و بعدا اون رو به همان صورت به دوستش واگذار کرده بود بعد از چند سال اون دوستش دوباره با یه سند دست نویس زمین رو به پدرم برگردوند که که همه این مدارک در دست برادرهایم هست و زمین هم الان در تصرف برادرانم هست رفتم شکایت کردم بعد برادرانم یه کاغذ دست نویس به دادگاه آوردند که نشون میده اون زمین رو از همون اول هم برادرانم خریده بودند و قبول نمیکنند که این زمین رو پدرم خریده.. با فرض اینکه پدرم اون زمین رو به اسم برادرانم خریده باشد ولی من مطمئنم اخرین سند دست نویس مال مرحوم پدرم هستش ولی برادرانم برای اینکه سهمی به من نرسد فقط اون کاغذی که اسم خودشون توش هست رو ارائه میدن.. من چجوری ثابت کنم اون زمین مال پدرم هست؟ خواهش میکنم بخاطر خدا کمکم کنین به حقم برسم

پاسخ ها :

پرسشگر :

سلام
بخدا من هیچ پولی ندارم وکیل بگیرم حتی پول هزینه های دادرسی رو قرض گرفتم
خواهش میکنم اگه راهی هست بهم بگین
تمام دارایی من این زمین زراعی هست که داره از دستم میره
من این پیام رو با هزار امید براتون نوشتم که کمکم کنین
هر چقد هم تو اینترنت سرچ میکنم چیزی پیدا نمیکنم تا اینکه اینجا رو پیدا کردم