مشاوره حقوقی رایگان - در رابطه با طلاق

مدت این سه سال زندگی یه هفته صلح سه ماه یا حتی نزدیک به شش ماه قهره به خاطر اینکه گفتیم شاید دور از همیم گفتن بچه بیارین خوب میشه خوب که نشد بدتر هم شد اصلا نمیتونه به اعصابش مسلط باشه روز به رو ز بیشتر از قبل گند تر میشه صبح ساعت7میره کار ساعت 3برمیگرده ناهار رو میدم میخوره دیگه یه کلام باهام حرف نمی زنه می شینه فیلم نگاه میکنه گوشی منو چک میکنه پیام های خانوادم رو میخونه در کل بگم آدم شکاک و دل خرابی هستش به خاطر اینکه خودش حتما اینکاره هست دنبال دیگرون، دست به زن داره همین دیشب الکی منو زیر شوت و لغط گرفته تا سیلی به صورتم از درد شدید نمیتونم حتی بخوابم الان کن خارج کشور اومدم به مدت سه ماه خستم کلافم کرده دیگه نمیتونم تحمل کنم خسته شدم، ماهانه بهم پول میده میگه وسایل نخر برای خودت، به خانوادت نده، خرج نکن فقط جمع کن میگه مثل من جمع کن، میگه مگه دختر کی هستی که بخوای ماهانه پولت رو خرج کنی ماهانه میده 1میلیون برای من و دخترم به نظر شما درسته

پاسخ ها :

یک وکیل

باید با شکایت کیفری در خصوص ایراد ضرب و جرح عمدی اقدام قانونی کنید . اگر نفقه به میزان درآمدش کافی نیست میتوانید درخواست تعیین نفقه با جلب نظر کارشناس کنید . برای راهنمایی بیشتر میتوانید تماس بگیرید.