مشاوره حقوقی رایگان - اجرای حکم تمکین

با عرض سلام .
خودم از استان گلستان هستم و خانم از زاهدان . اجرای حکم تمکین انجام شد و کلانتری صورتجلسه کرد و خانم گفت در چند روز آینده پنجشنبه خودم می آیم اما نیامده و اجرای احکام هم می گوید پرونده مختومه میشه با گفتن اینکه تمکین میکنه خان . حالا بعد از پنجشنبه که نیومده حالا من چکار باید بکنم ؟ آیا دوباره باید درخواست تمکین بدم که خیلی هم زمان بر میشه .

پاسخ ها :

یک وکیل

هیچ اقدامی برای اجرای تمکین نمیتوانید بکنید مگر اینکه همسرتان را بتوانید راضی کنید . صد بار هم که دادخواست تمکین طرح کنید همین منوال است . تمکین اجباری نیست به رضایت شخص و نحوه مدیریت شما بستگی دارد.