مشاوره حقوقی رایگان - فروش خودرو متوفی

سلام
بنده خودرویی خریداری کردم که صاحب سند فوت کرده ولی برگه سبز و کارت ماشین همچنین کارت سوخت خودرو بنام پسر ایشون بوده. حالا میخواستم بدونم برای من مشکلی پیش میاد یا خیر.
ممنون از کمکتون

پاسخ ها :

ابوذر  حسن زاده

جناب آقای ابوذر حسن زاده :

صاحب سند باید به شما می فروخت و اگه فوت کرده باشه ورثه باید تایید نمایند

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

بله ممکن است صاحب برگ سبز مشکلاتی برای شما ایجاد کند

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
خیر مشکلی پیش نخواهد آمد و معامله ی انجام شده معتبر است .

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام شما خودرو را از چه کسی خریده اید شما می بایست از شخص دارای سند خودرو خریداری می کرده اید مشخص مشخص نشده است که پسر در جریان فروش بوده است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق مراجع قانونی اقدام به تنظیم سند رسمی کنید تا از مشکلات آتیه جلوگیری کنید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر
پسر متوفی به عنوان مالک می تواند نسبت به تعویض پلاک به نام شما اقدام کند و مشکلی پیش نمیاد.