مشاوره حقوقی رایگان - حکم قاضی بر دیه منجر به فوت 50 درصد مقصر عابر و 50 درصد مقصر راننده

باسلام و ا حترام، لطفا بفرمایید بیمه با توجه به حکم قطعی قاضی بر 50 - 50 هم عابر و هم راننده و با توجه به قانون بیمه در سال 98 مکلف به دادن دیه کامل مرد مسلمان می باشد. آیا دیه فوت شده بیمه کامل 100 درصد می دهد یا که به حکم قاضی 50 -50 درصد میدهد. ممنون

پاسخ ها :

مهدی شیری

جناب آقای مهدی شیری :

در هر حلتی دیه کامل عابر قابل دریافت هست.در صورت نیاز با بنده تماس بگیرید.

یک وکیل

بر اساس تقصیر