مشاوره حقوقی رایگان - پزشک قانونی بعد از طلاق توافقی

سلام. من هشت ساله ازدواج کردم و یه پسر هم دارم الان میخام از همسرم جدا شم؟ آیا نیاز به پزشک قانونی رفتن هست؟
همسر من بهم از اول مشکوک بوده چون پرده ام ارتجاعی و خونریزی نداشته هنگام سکس و چون من دوس پسر داشتم ولی رابطه نداشتم هیچوقت نتونستم این شک رو برطرف کنم آیا ایشون میتونن تقاضا کنن واسه بررسی پرده بکارت؟

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

با سلام و احترام
بعد از دخول و فرزندآوري موضوع تست بكارت موضوعيت و موجبي ندارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

خیر فقط در زمان اجرای صیغه طلاق در دفترخانه ، تست عدم بارداری اخذ خواهد شد

خیر

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر بعد از این همه سال چیزی مشخص نمیشود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر در زمان طلاق صرفا آزمایش بارداری اخذ میشه و پرده بکارت معاینه نمی شود.
توجه داشته باشید که سوال شما تکراری است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
خیر نیازی نیست
و عملا برسی هم نمی شود