مشاوره حقوقی رایگان - عدم حضور شاکی در جلسه الزام به تمکین

در جلسه دادرسی از طرف زوج درباره الزام به تمکین نه خود زوج و نه وکیلش حضور نیافتند با وجود اینکه طرح شکایت از طرف زوج بود حالا دختر را برای تایید باکره بودن به پزشکی قانونی ارجاع دادند برای چه ؟ زوجه باید چه کند ؟

پاسخ ها :

سید احمد نورالدینی

جناب آقای سید احمد نورالدینی :

سلام اگر دلیل حاصی در پرونده نباشد رای به سود زوجه صادر میشود

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام بنا به دلایل و مدارک موجود در پرونده بررسی و نهایتاً رای صادر خواهد شد لذا عدم حضور خواهان برای رد شدن دعوا کفایت نمی‌کند

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

با سلام مستند به اسناد و مدارک موجود در پرونده رای صادر خواهد شد،عدم حضور مانع رسیدگی نیست

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام. عدم حضور مانع رسیدگی نیست. و با توجه به توضیحات قبلی زوجه در باب رابطه یا ادپ رابطه و شروع زندگی مشترک دادگاه به جهت تصمیم درست در مورد الزام ب تمکین ادعا شده از طرف زوج ، ارجاع ب پزشکی قانونی صادرکرده است.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در هر صورت با عدم حضور خواهان هم مرجع قضایی می تواند رسیدگی کند

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
عدم حضور مانع از رسیدگی نمی باشد احتمالا بنا بر اظهارات زوجه جهت صدور رای مقتضی صورت گرفته است

حسن حسین خانلی

حسن حسین خانلی :

سلام
اولا عدم حضور مانع نیست
ثانیا در تمکین باکره بودن و نبودن موثر است.
توصیه میکنم مشاوره تلفنی شوید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر زوجه باکره باشد زوجه دارای حق حبس خواهد بود و دعوای تمکین رد خواهد شد و حکم به نفع زوجه صادر خواهد شد
و زوجه میتواند به پزشکی قانونی نرود و