مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

سلام یه ساله عقد کردیم هنوز شاید من همسرمو از نزدیک چند بار بیشتر ندیده باشه همسرم رفته درخواست مهریه کرده من هیچ چیزی ندارم که به نام خودم باشه ولی پدرم فوت کردن ارثیه بهم میرسه میخواستم ببینم امکان اینکه بخواد ارثیه ای که بهم میرسه برا مهریش توقیف کنه چقدره. و اینکه راهی هست که نتونه توقیف کنه و قسطی کنن براش.

پاسخ ها :

کرم حسین یاری فیروزآباد

جناب آقای کرم حسین یاری فیروزآباد :

سلام بله امکان توقیفش هست و امکان اینکه شما کاری کنید نتونه توقیف کنید وجود دارد ، بهتر است با وکیل حضوری یا تفنی مشاوره کنید