مشاوره حقوقی رایگان - مسقف کردن مشاع ساختمان بعنوان پارکینگ

سلام. واحد آپارتمانی خریداری کردم که در آن سه واحد که همانند بنده در سند پارکینگ ندارند بهترین قسمت مشاع ساختمان را برای خود سربندی و مسقف نموده و بعنوان پارکینگ استفاده می نمایند و برای خودرو بنده در مشاع ساختمان فضایی نیست و بناچار باید خودرو رو در خیابان پارک نمایم و مدعی هستند که سازنده به آنها قول پارکینگ داده اما پارکینگی در سند قید نشده و از سازنده دست خطی دارند که بنظر خود بنده هم فاقد اعتبار قانونی می باشد .. پس از چند بار بحث و جدل به توافق نرسیدیم که همکاری جهت پارک خوردو بنده هم صورت بگیرد. حال با توجه به اینکه بنده به تازگی در این ساختمان ورود کرده و بقیه اهالی از جمله مدیر ساختمان همه باهم فامیل و آشنا هستند پس رای اکثریت هم در ساختمان هم برای تعیین قوانین داخلی و لفظی امکان پذیر نیست. خواستم بدونم با طرح شکایت از شورای حل اختلاف و فقط شکایت بنده (یک واحد) میتوانم رای بگیرم که سه واحدی که پارکینگ ندارند همانند من خودرو را بیرون ساختمان پارک نمایند و سربندی هم جمع شود ؟ یا در این مواقع رای با اکثریت ساکنین است ؟؟ و اگر شکایت امکان پذیر و رای آن قطعی است چقدر زمان میگیرد ؟

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

تصرفات اختصاصی قسمت های مشاعی قاونی نیست و کس بدون رضایت همه مالکین نمیتواند استفاده اختصاصی نماید ورای اکثریت ملاک نیست

یک وکیل

استفاده از مشاعات باید با رضایت همگان باشد بنابراین اگر در قسمت مشاعی بدون رضایت شما تصرفی صورت گرفت میتوانید شکایت حقوقی خلع ید مشاعی طرح کنید .