مشاوره حقوقی رایگان - تشخیص اراضی ملی با مسثنیات

یه زمین دیم داریم که از خیلی وقت پیش در انجا کشت دیم انجام میدادیم حالا تصمیم داریم انجارو باغ کنیم درخت بکاریم از کجا بدانیم که زمین ملی نیس البته بدون اینکه به خود سازمان منابع طبیعی مراجعه کنیم
یعنی با استفاده از جی پی اس و نقشه هوایی و..

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
تشخیص ملی بودن اراضی ، موضوع تخصصی میباشد

و مالک باید دادخواست مناسب به طرفیت اداره منابع طبیعی اقامه نماید
تا کارشناس رسمی با بررسی عکس های هوایی و موقعیت زمین و سابقه احیا و کشت زمین ، نظر خود را اعلام نماید و