مشاوره حقوقی رایگان - ابطال سند صلح مهریه

اگر خانمی در دفتر اسناد رسمی مهریش رو صلح کنه در قبال 600هزارتومان و هرگونه رجوع به مورد صلح را از خود سلب اسقاط کندو درهمان روز درهمان دفترخانه حق طلاق بلاعزل رو درقالب سند دیگه ای از زوج بگیره (لازم به ذکراست متن صلح نامه اخرسندازدواج نوشته شده و زوج بعنوان پرداخت کننده امضا زده و مهر برجسته دفتر ازدواج نیز خورده) آیا حالا خانم میتونه باطرح دعوا و با شهادت شهود سند رو ابطال کنه

پاسخ ها :

سیده فاطمه کریم الحسینی

سرکار خانم سیده فاطمه کریم الحسینی :

با سلام
با توجه به توضیحات شما خیر نمی‌تواند اما موضوع نیازمند بررسی بیشتر مستندات می‌باشد.