مشاوره حقوقی رایگان - طلاق به بهانه کراهت از شوهر

با سلام و احترام

همسر بنده حدود 21 ماهه که منزل مشترک بدون هیچ دلیلی ترک کرده است . الزام به تمکین گرفتم اما یه دقیقه اومد بعدش رفت.ناشزگیشو گرفتم. شکایت نفقه و مهریه کرده که نفقه بهش تعلق نگرفته و مهریه هم قسط بندی شده.
حالا وکیل ایشان میگه بیا طلاق بده و گرنه از طریق کراهت از شوهر طلاقشو میگیرم.
این چه قانونیه؟
زن بدون دلیل منزل ترک میکنه بعدش بگه از شوهرم بدم میاد....اگه اینطوریه پس حق طلاق مردان هیچ ارزشی نداره.
مهریشو دارم میدم و طلاقش نمیدم چون مطمئنم میخواد با دوست پسر دوران دانشگاش که اونم زنشو طلاق داده ازدواج کنه. من اصلا خبری از اون دوس پسر نداشتم و به من هم چیزی نگفته. راستی ایشون 2 ماه قبل از ترک منزل رفته ازمایش واسه بارداری داده....اگه کراهتی بوده چرا قصد بچه دار شدن داشته؟
لطفا راهنماییم کنید.با تشکر فراوان

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
در صورت اقامه دادخواست طلاق توسط زوجه ، به علت کراهت ، زوجه باید قسمتی از مهریه را بذل نماید

و زوجه ای که قبلا درخواست مهریه را مطرح کرده و در حال دریافت اقساط مهریه میباشد اصولا
درخواست طلاق به علت کراهت پذیرفته نخواهد شد و اصولا قضات حکم طلاق صادر نمی نمایند