مشاوره حقوقی رایگان - فسخ اجاره- اجاره

با سلام. اینجانب آذر 97 یک باب آپارتمان تازه تعمیر با کلیه متعلقات به یک زوج اجاره دادم. در قرارداد زمان واریز اجاره قید شد و در قسمت توضیحات هم بر پرداخت بموقع اجاره تاکید گردید. اما ایشان هربار اجاره را با 10-3 روز تاخیر واریز کرده و این ماه هم سرموعد اجاره را پرداخت نکرده اند. که بعد گذشت از 4 روز از عدم واریز با ایشان تماس گرفتم که تلفن مرا رد تماس کرد و بعد هم من را بلاک کرده و اصلا پاسخگو نیست.
بعلاوه قبض های تلفن خانه را پرداخت نکرده اند که منجر به قطع تلفن شده و تا پایان ماه جاری هم درصورت عدم پرداخت خط تخلیه خواهد شد. سوال بنده این است:
1- آیا با توجه به تاکید برروی پرداخت به موقع اجاره و عدم رعایت آن می توانم حکم تخلیه بگیرم؟
2- با توجه به این که خط تلفن در حال تخلیه است و پاسخگو هم نمی باشد. می توانم بدون اطلاع ایشان خط را قطع موقت از سوی مالک کنم؟ و این کار مشکل قانونی برای بنده ایجاد نمی کند؟
3- موقع تحویل آپارتمان 2 ورق شیشه ای متعلق به اقوام بنده که در پشت در انبار قرار گرفته بود، (و حداکثر فضای چند سانتی متری اشغال کرده بود) با توافق هردو طرف در انبار ماند. اردیبهشت ماه جهت تخلیه دو قطعه مذکور با من تماس گرفتند. من پس از هماهنگی با مالک شیشه ها به ایشان زنگ زدم که روزی را برای بردن آن هماهنگ کنم که جواب تلفن من را ندادند. آیا این مورد هم ممکن است برای بنده مشکل قانونی داشته باشه؟
با تشکر

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام
1 با عدم پرداخت اجاره می توانید تقاضای فسخ قرارداد را بدهید ولی این یک پروسه طولانی خواهد بود
2 خیر نمی توانید ولی چنانچه در نتیجه عدم پرداخت هزینه تلفن قطع شود می توانید بعدا از ایشان خسارت بگیرید
3 خیر مشکل قانونی ندارد
در نهایت توصیه می کنم هر چند که مستاجر تان دیر اجاره بها را پرداخت می کند ولی با این حال با گفتگو و مذاکره موضوع را حل و فصل کنید چون دادگاه پروسه هزینه بر و زمان بری ست.