مشاوره حقوقی رایگان - اثبات اعتیاد زوج

سلام 3فرزند6,4و1سال نیمه دارم همسرم 6سالی هست اعتیاد به شیشه وهرویین داره ولی من1ساله متوجه شدم.اصلاخونه نمیادحتی شبها.شایددوسه روزیکباربیاد.سرکارازش تست گرفتن انداختنش بیرون الان هیج جایی کارنمیره وبیمه هم نداره خرجی که نمیده بخاطرموادی که میزنه خونه رو پرکرده ازآشغال های کوچه وخیابون.میخوام بریزم بیرون هم دعوا راه میندازه وظرف ظروف میشکنه.چطوری اعتیادشوثابت کنم وحضانت بچه هاموبگیرم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام حضانت بچه ها تا 7 سال باشماست و بعد از آن نیز می توانید حضانت را داشته باشید.

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

مورد شما اثباتش راحت است از نحوه زندگی اون کارتن خوابی و اشغال جمع کنی او فیلم بگیرید به دادگاه بگویید به سبب اعتیاد از کار بیرونش کرده اند و ضمن دادخواست طلاق به سبب عسر و حرج و اعتیاد تقاضای طلاق دهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید به کمپ معرفی کنید
یا از دادستان نامه معرفی به کمپ بگیرید.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام در ابتدا از مشاور خانواده کمک بگیرید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
با بنده در ارتباط باشید تا به صورت کاملا رایگان راهنمایی شوید و اوراق قضایی شما را تنظیم کنم