مشاوره حقوقی رایگان - ابلاغ نیمه الکترونیک برای شخص فوت شده

با سلام پنج سال پیش پدر بنده فوت کردند و امسال یک ابلاغ نیمه الکترونیک برای ایشون جهت خسارت تادیه ، تامین خواسته و سایر مطالبات جهت حضور در دادگاه به صورت پستی ارسال شده است.
سوال اول اینکه ابلاغیه نیمه الکترونیک چیه؟
سوال دوم اینکه بنده به عنوان یکی از وراث به تنهایی امکان پیگیری پرونده رو دارم یا نه ؟
سوال سوم اینکه این شکایت آیا اعتبار لازم جهت پیگیری از طرف شاکی رو داره یا نه ؟
با تشکر

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

ابلاغ یا الکترونیک است یا به صورت دستی .به دادگاه رفته و فوت پدر را اطلاع دهید.دعوا باید مجدد به طرفیت وراث مطرح شود چرا که خوانده در دعوا باید سمت داشته باشد و با فوت و حجر امکان حضور در دادگاه نیست.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دعوای مطروحه باید به اتفاق تمام وراث پیگیری شود و اگر امکان این امر موجود نیست باید نمایندگی به یکی از وراث جهت پیگیری امور مربوطه اعطاء شود.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

خدمت شما عرض کنم زمانی که شخصی به رحمت خداوند میرود و دعوت حق را لبیک می گوید می بایست به طرفیت وراث دادخواست داده شود اما حال شما نمی توانید وارده دادرسی شوید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
ابلاغ نیمه الکترونیک نداریم
بله می توانید پیگیری نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در قانون ابلاغ نیمه الکترونیک نداریم وشما بهدفتر شعبه بروید و اعلام فوت کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابلاغ نیمه الکترونیک به دلیل این بوده که پدر خدا بیامرز شما ثنا نداشته و وقتی آن شخص فوت کرده شاکی باید علیه وراث طرح دعوا کند

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام در حال حاضر ابلاغات یا الکترونیک هستند یا دستی

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
چون سامانه ثنا برای پدرتان وجود نداشته است ابلاغ به صورت
فیزیکی انجام شده است

اگر شکایت کیفری شده باشد دادگاه قرار موقوفی تعقیب را صادر خواهد کرد

و اگر شکایت حقوقی به طرفیت پدر شده باشد قرار رد دعوا صادر خواهد شد به علت فوت پدر

و باید دعوا به طرفیت تمام وراث
اقامه گردد

نازنین نبی زاده

سرکار خانم نازنین نبی زاده :

سلام وقت بخیر دعوا باید به طرفیت وراث به دلیل فوت پدر مطرح شود شما باید فوت رو اطلاع بدین واینکه تمامی وراث باید طرف دعوا قرار بگیرن نه فقط شما

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

منظور از نيمه الكترونيك چيست؟!

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

باید فوت اعلام و به طرفیت وراث طرح دادخواست گردد
ابلاغ یا الکترونیکی است یا بصورت دستی

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
ابلاغ نیمه الکترونیک نداریم ، امکان پیگیری دارید .

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

ابلاغیه نیمه الکترونیک مفهومی ندارد حضورا مراجعه کنید

مجید حق شناس

جناب آقای مجید حق شناس :

سلام به دادگاه مربوطه مراجعه و اظهار دارید که پد شما فوت شده است و مدارک آن را ارایه نمایید. پرونده مختومه خواهد شد