مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از پدر

سلام من پسری 22 ساله مجرد هستم من شکایت از پدر داشتم از کودکی تا به این سن رسیدم همش منو مورد آزار و اذیت قرار داده کاری کرده که ما با همه قوم و خویش قطع رابطه کنیم هیچ کدومشون نمیاد . منی که علاقه به ادامه تحصیل داشتم اصلن کمک مالی نکرد و کاری کرد از ادامه تحصیل باز بمانم هزینه مالی نداشتم کار نداشتم و..
ماه ها طول کشید کار پیدا کنم . حتی اونقدر حسود هست یکبار کاری کرد که من با کارفرما درگیر بشم و یکار بشم .
این روزها اصلن به خانه پول نمیاره همشو تو حساب بانکی میزاره یه چند هزاری میندازه روی کف آشپزخونه بعد با هزار حرف و توهین و تهدید میره
مادرم از کاراش فشار خون گرفته چششاش ضعیف شده
هر وقت میام بگم لطفا بسه دیگه دعوا نکنید منو کتک میزنه
حتی این روزا تهدید به قتل میکنه میگه سرت رو یه روزی میرسه که میبرم

نمیدونم والا چیکار کنم لطفا راهنمایی کنید؟؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اگر نفقه شما را نمی‌دهد شکایت نفقه ثبت کنید. در صورت تهدید و توهین نیز شکایت مربوطه را به ثبت برسانید.