مشاوره حقوقی رایگان - پدر بی مسئولیت

سلام من 15 سال سن دارم ولی از زمانی که بچه بودم هیچ یادم نمیاد یکبار پدرم برای من وقت گذاشته باشه یا بهم اهمیت بده چند ساله که تریاک میکشه و اصلا اعصاب نداره زود عصبی میشه داغونم یا فحش میده یا داد بیداد می‌کنه و من به عنوان یه فرزند اصلا احساس ارامش ندارم و به دلیل های بسیار دیگم میخام ازش شکایت کنم زمانی که سنم کمتر بود خیلی بی دلیل یا حتی ب دلیل های خیلی مسخره کتک میزد و من کاری از دستم بر نمیومد مادرم هم 20 ساله داره با همچین ادمی سازش میکنه هر چی بهش میگم طلاق بگیره قبول نمیکنه ولی من واقعا خسته شدم میشه راهنمایی کنید؟

پاسخ ها :

شکایت از پدر به دلیل اذیت و آزار شکایت از پدر به دلیل فحاشی شکایت از پدر