مشاوره حقوقی رایگان - سوال کیفری

باسلام..سال 91 از من یکدستگاه موتورسیکلت به سرقت رفت که حدوداً 1هفته پیش توسط پاسگاه عین خوش دهلران کشف شد و بنده رفتم و موتورسیکلت رو تحویل گرفتم و همونجا هم به خاطر مشغله کاری و بُعد مسافت به سارق که متواری بود رضایت دادم و از ادامه شکایت انصراف دادم.. حال امروز پیامک به من رسیده که پرونده شما به علت رسیدگی بدوی و اتهام سرقت مستوجب تعزیز در دادگاه موسیان ثبت و وقت نظارت برای 10 روز دیگر داده شده..
لطفآ راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

بهجت  اسماعيلي

سرکار خانم بهجت اسماعيلي :

سلام. برای پرونده شما وقت نظارت تعیین شده و با توجه به اعلام رضایت شما تصمیم گیری می شود چرا که جنبه عمومی هم جرم سرقت دارا می باشد.