مشاوره حقوقی رایگان - جرم خیانت در امانت

در ازای خرید یک خودرو به یک دلالی که از طریق یک بنگاهی با آن آقا آشنا شدم که درخواست خرید یه خودرو اقساطی داد به این نحو که 20 میلیون نقد بدهیم و باقی مبلغ رو طی 7 فقره چک که 7 فقره چک سفید امضا بهش دادیم که به گفته خودش بده شرکت ایران خودرو اما خب فهمیدیم کلاهبردار بوده.. از طریق یکی از دوستانش و با هماهنگی خودش 15 میلیون از 20 میلیون رو زنده کردیم با خرید یک خودرو اما چک هارو تحویل ندادن و چند روز پیش یکی از چک هارو نوشته و خرج کرده بمبلغ 60 میلیون.. راهکار من چیه برای خروج از این بحران.. ممنون

پاسخ ها :

یک وکیل

باید پول چک را به شخص ثالث که چک در اختیارش هست پرداخت کنید و اگر معامله فسخ شده و بابت چکها هیچ گونه بدهی ندارید و بتونید این موضوع را ثابت کنید بعنوان خیانت در امانت میتوانید از آقای کلاهبردار شکایت کنید. البته اثبات این موضوع خیلی سخت هست.