مشاوره حقوقی رایگان - مجلوب مجهول المکان است

آیا می توانم فرد مجلوب را ممنوع المعامله و ممنوع الخروج کنم؟
به جز این، چه راهی دارم که بتوانم رد و اثری از وی پیدا کنم؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

ممنوع المعامله که نمی کنند چون چنین قانونی وجود ندارد متاسفانه، اما ممنوع الخروج چرا درخواست بدید انجام میشه

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر پرونده کیفری باشد امکان ممنوع الخدماتی وجود دارد.
ممنوع الخروج ممکن است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید به اجرای احکام درخواست ممنوع الخدمات شدن و ممنوع الخروجی را مطرح نمایید
و قاصی اجرای احکام ، با توجه به نوع جرم تصمیم خواهد گرفت

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
شما می توانید از طریق واحد اجرای احکام مربوطه اقدام نمایید و موارد مذبور را مطرح کنید