مشاوره حقوقی رایگان - ورشکستگی

آیا بعد از صدور حکم ورشکستگی شرکت سهامی خاص سهامداران و مدیر عامل شرکت در اموال شخصی هم ممنوع المعامله میشوند ؟؟؟؟؟ و اینکه در دادخواست ورشکستگی شرکت سهامی خاص علاوه بر نام شرکت نام سهامداران هم نوشته بشه یا فقط نام شرکت نوشته بشه؟؟؟؟

پاسخ ها :

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام
در صورتی که اموال شرکت کفایت پرداخت طلبکاران را نماید و در ابتدای صدور حکم ورشکستگی خیر .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر مدیران حق دخالت در اموال شخصی خود را خواهند داشت مگر حکم ورشکستگی مدیران هم صادر بشود

بله باید دادخواست ورشکستگی به طرفیت شرکت و مدیران باشد و

یک وکیل :

با سلام
مدیر عامل ورشکست محسوب نمیشود و در شرکت فقط اسم شرکت قید شود نوشتن هر اسم دیگر باعث ایجاد مسولیت برای فرد خواهدشد.

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام و احترام
کاربر گرامی در صورت صدور حکم ورشکستگی شرکت در سهامی خاص خیر
وتعهدات سهامداران و مدیرعامل صرفا به میزان سهام می باشد مگر درخصوص قصور مدیرعامل که از باب تسبیب موظف به پرداخت می باشد.
و مطابق ماده تبصره ذیل ماده 4 لایحه اصلاح قسمتی از قانون تجارت، در شرکت‌های سهامی عام عبارت «شرکت سهامی عام» و در شرکت‌های سهام خاص عبارت «شرکت سهامی خاص» باید قبل از نام شرکت یا بعد از آن بدون فاصله با نام شرکت در کلیهٔ اوراق و اطلاعیه‌ها و آگهی‌های شرکت به طور روشن و خوانا قید شود.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
خیر
شخصیت حقوقی شرکت ورشکسته جدای از مدیران عامل است

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
1_ خیر
2_ فقط نام شرکت

مجید حق شناس

جناب آقای مجید حق شناس :

سلام خیر ورشکستگی شرکت ارتباطی به ورشکستگی مدیر یا مدیران ندارد مگر اینکه حکم ورشکستگی انها نیز صادر شده باشد. سوال دوم را متوجه نشدم

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

با سلام و احترام
شخصيت حقيقي منتزع از شخصيت حقوقي است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
خیر کاری به اموال شخصی نخواهند داشت.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

وتعهدات سهامداران و مدیرعامل صرفا به میزان سهام می باشد

آرزومیری

سرکار خانم آرزومیری :

سلام خیر ورشکستگی شرکت ملازمه ای با ورشکستگی مدیران ندارد و برای ورشکستگی فقط نام شرکت نوشته میشود

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام... اصل بر شخصی بودن مسوولیت می باشد... طرف واقعی دعوی، خود شرکت و دادستان محل می باشد...

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام
1 _ در صورت ورشکستگی شرکت سهامداران و مدیرعامل ممنوع المعامله نمی شوند.
2_ برای تقاضای صدور حکم ورشکستگی شرکت ذکر نام شرکت کافی ست.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

شخصیت حقوقی شرکت ورشکسته مجزا از مدیران عامل است
نام شرکت