مشاوره حقوقی رایگان - ممنوع المعامله

سلام یه ملک کلنگی از یه اقایی خریدم باکد رهگیری ایشان دوماه بعدازمعامله من سریه پرونده کیفری ممنوع المعامله شده اند رفتم دادگاه دادخواست الزام به تنظیم سندشکایت کردم رای به نفع من شد نسبت به انتقال سند حالا اجرااحکام نامه داده برای دفترخانه امادفترخانه زنگ زد به بنده گفت برای استعلام ثبت اسم فروشنده داخل سیستم بالانمی اید یه نامه دوباره محضرداد ببرم اجرااحکام حالاباید چکار کرد

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

نامه جديد ببريد و با معرفي به ثبت انتقال صورت پذيرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضورا از طریق شعبه اجرای احکام پیگیری کنید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به صورت حضوری به شعبه اجرای احکام مراجعه کنید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
مجددا به صورت حضوری از طریق اجرای احکام مربوطه موضوع را پیگیری نمائید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اجرای احکام باید نامه بدهد به شعبه مسدود کننده کد ملی تا موقتا کد ملی رفع مسدودی شود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگومتقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

از طریق اجرای احکام نسبت به رفع توقیف از کدملی ایشان به مدت یک هفته اقدام نمایید قاضی اجرای احکام با این درخواست موافقت می کند نگران نباشید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

باید بری روی پرونده ای که ممنوع المعامله شده اعتراص ثالث بزنی

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام برای انتقال سند مالکیت در
دفترخانه اسناد رسمی ابتدا باید کد ملی ایشان از توقیف خارج شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام از اجرای احکام پیگیری نمایید ابتدا این موضوع را حل کنیم و سپس برای انتقال سند اقدام کنید